+ Konuyu Cevapla
Toplam 3 Sayfadan 1. Sayfa 1 2 3 SonuncuSonuncu
Toplam 22 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.
Like Tree13Likes

Konu: eeose kirpik uzatıcı serum kullananlar yazsın lütfen

Yeni Üye xxxselmaxxx is on a distinguished road
    Konular
    1

eeose kirpik uzatıcı serum kullananlar yazsın lütfen

Arkadaşlar bu ürünü kullanan biri var mı? kaşları ve kirpikleri hem uzatıyor hem çıkartıyormuş. Kullanan biri varsa yazsın lütfen. Yada kaş ve kirpik uzatmaya başka tavsiyesi olan. /sarımsak hariç
    nilyesilim likes this.

Administrator Siyahay nickli üye rep puanını kapatmıştır. Siyahay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    499
    eeose kirpik uzatıcı hiç duymadık nasıl bişeymiş bu böyle
    nilyesilim likes this.
    http://www.kadinforum.net

Yeni Üye metaky is on a distinguished road
    Konular
    0
    Alıntı xxxselmaxxx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bu ürünü kullanan biri var mı? kaşları ve kirpikleri hem uzatıyor hem çıkartıyormuş. Kullanan biri varsa yazsın lütfen. Yada kaş ve kirpik uzatmaya başka tavsiyesi olan. /sarımsak hariç
    merhaba bu urunu kullandim hakikaten hemen farketti,ise yariyo ama daha kaslarima kullanmak aklima gelmedi sadece kirpiklere kullandim ben.Mavala da kullandim ama hic ise yaramadi
    nilyesilim likes this.

Yeni Üye ecelix is on a distinguished road
    Konular
    0
    kaşa da mı kullanılıyomuş. Tam aradığım şey. metady biraz daha detay verirmisin. Nasıl işe yaradı. Benim kaşlarımı çok ince almışlardı. Şimdi çıkmıyor artık. bu fırsat sitelerinden birinde indirim yapmışlar. kampanya bitmek üzere. Kaşları çıkarttıysa alıcam. lütfen yaz.
    nilyesilim likes this.

Yeni Üye sesilya is on a distinguished road
    Konular
    0
    ben hem kaşlarıma hemde kirpiklerime kullandım çok iyi bir ürün halende kullanıyorum çok faydası war yani
    nilyesilim likes this.

Konular
    0
    Alıntı ecelix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaşa da mı kullanılıyomuş. Tam aradığım şey. metady biraz daha detay verirmisin. Nasıl işe yaradı. Benim kaşlarımı çok ince almışlardı. Şimdi çıkmıyor artık. bu fırsat sitelerinden birinde indirim yapmışlar. kampanya bitmek üzere. Kaşları çıkarttıysa alıcam. lütfen yaz.
    Ecelix merhaba,ben kirpiklerden sonuç almaya başladım ama kaşlarıma başlayalı bikaç gün oldu.Kullanan arkadaşlarımdan biliyorum kaşlarda bayağı faydasını görmüşler ben de uzatıyorum şimdi bu serumla beraber

Yeni Üye ecelix is on a distinguished road
    Konular
    0
    bilgi için teşekkürler, aldım ben de kullanıcam
    nilyesilim likes this.

Konular
    0
    rica ederim )
    nilyesilim likes this.

Administrator Siyahay nickli üye rep puanını kapatmıştır. Siyahay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    499
    bu faydalı başlık için teşekkürler bazı arkadaşların işine yaradığı kanısındayım
    nilyesilim likes this.
    http://www.kadinforum.net

Düzenli K.F nilyesilim is on a distinguished road
    Konular
    6
    şekerle ben eeose kirpik uzatıcı serumu nette tesadüf kaş ekimi yaptırmak için araştırma yaparken buldum. siteyi inceledim. klinik çalışmaları var diye aldım. kaşlarıma uyguladım baya faydasını oldu kaş ekimi y aptıracaktım ondan daha ucuza geldik. kirpik ektirmek için de kullanılabilir. kirpiklerimi de kullandım . kirpiklerimde dolgunlaşma gözlemliyorum. şimdilik iyi gidiyor. gizlemlerimi sizlerle paylaşacağım. selamlar

+ Konuyu Cevapla

Bu Konu İçin Etiketler